SZEZONÉRTÉKELŐ FIÚ U11: Nehézkés indulás, parádés befejezés!

Folytatjuk szezonértékelő sorozatunkat, ezúttal a fiú U11-es csapat bemutatásával. Az év elején még alacsonyabb létszámmal induló csapat év végére szépen összerázódott, köszönhetően edzőjüknek, és a környező iskolában induló szivacskézilabda programnak. A fiúk rengeteget fejlődtek a szezon során, amit októbertől a gyermekbajnokság fordulóin is be tudtak mutatni. Jövőre eggyel nagyobb korosztályban folytatja a csapat, új edzővel a fedélzeten, de addig is nézzük meg hogy látta az évet a fiúk edzője, Tóth Máté.

Tóth Máté: “Visszagondolva az idény elejére, sok kisebb nehézséggel kellett megküzdenünk, gondolok itt a nem megfelelő létszámra és egyéb pici dolgokra. Ez idővel változott, a jó irányba. Év elején az volt a cél, hogy látszódjon a gyerekeken az, hogy fejlődnek. Aki látta az idény első, és utolsó meccsét, az láthatta hogy az év eleji céljainkat maradéktalanul elértük. Rengeteg olyan pillanat volt, amikor büszke voltam a srácokra, de kiemelném az utolsó mérkőzésünket. Tökéletesen látszódott, hogy az egész szezonban keményen dolgoztunk, ami meghozta a várt eredményt. Úgy gondolom, hogy szépen zártuk a szezont, megérdemlik majd a nyári pihenést, aztán augusztusban/szeptemberben újult erővel kell nekivágni a következőnek idénynek.”

A fiúk augusztus 1.-én kezdik meg a felkészülést, majd szeptemberben a saját rendezésű tornánkon mutatkoznak be! További információt az új szezonnal kapcsolatban ebben a cikkben olvashattok!

Jó pihenést kívánunk a csapatnak és az edzőinknek! Találkozunk jövőre!

Hajrá Csepel! #csakaXXI