SZEZONÉRTÉKELŐ FIÚ U12-U13: Igazi csapatként harcolták végig a szezont a fiúk!

Folytatjuk szezonértékelő cikksorozatunkat, ezúttal Fiú U12-es és U13-as csapatainkkal, akik Kéri Mózes edző kezei alatt fejlődtek rengeteget a szezon során. A fiúk többször bebizonyították, hogy együtt, csapatként harcolva hihetetlen dolgokra képesek, büszkévé téve ezzel edzőjüket. Mózit kértük, hogy röviden értékelje az elvégzett munkát.

Kéri Mózes: “Öröm volt egész évben a fiúkkal dolgozni. Néhány betegség és sérülés által megnehezített hét kivételével rendszeresen 14-16 fővel tudtunk az edzéseken dolgozni, és 12-14 fővel jártunk a mérkőzésekre mindkét korosztályban. Elkezdhettük az alapvető taktikai elemek elsajátítását, és sokat gyakoroltuk, hogy az egyes posztoknak mi a feladata támadásban és védekezésben. Főleg tavasszal már érezhető volt, hogy a csapategység ereje mennyire jellemzi a társaságot, és ez nemcsak az edzéseken, meccseken, hanem azon kívül is megmutatkozott. Sok szoros, jó mérkőzést játszottunk – ezekben a közös az volt, hogy általában a fizikai állapotunknak és a szívünknek köszönhetően hátrányból kapaszkodtunk vissza. Többször sikerült fordítani is, és győzni, néhányszor pedig döntetlent értünk el vert helyzetből. Fájó szívvel adom át őket, de biztos vagyok benne, hogy nagy tempóban fognak tovább fejlődni emberként, sportolóként és kézilabdázóként is.”

A fiúk augusztus 1.-én kezdik meg a felkészülést, új edzővel a fedélzeten! További információt az új szezonnal kapcsolatban ebben a cikkben olvashattok!

Jó pihenést kívánunk a csapatnak és az edzőinknek! Találkozunk jövőre!

Hajrá Csepel! #csakaXXI