SZEZONÉRTÉKELŐ LÁNY U12/U13: Lelkes és összetartó csapat lett a lányokból!

Egyesületünk egyik leglelkesebb társasága gyűlt össze idén U12-es és U13-as csapatainknál. Augusztusban még picit aggódtunk, hogy milyen létszámmal tudunk majd dolgozni, de szeptembertől már nem volt ilyen gondunk. Egész évben nagy létszámmal és eredményesen tudott dolgozni a lányokkal edzőjük, Debreceni Péter. Mindkét csapat abszolút megállta a helyét a területi bajnokságban, a következő szezonban pedig már az U14-es bajnokságban versenyezhetnek a lányok, ahol már eggyel magasabb a tét is. Nézzük hogy vélekedik erről az évről a lányok edzője, Peti.

Debreceni Péter:Az évet döcögősen kezdtük augusztusban kis létszámmal tudtuk az alapozást elkezdni. Majd szeptemberben meglepő ugrás történt a játékosok létszámában, és az edzések látogatottságában is. Volt olyan edzés, ahol 28-an vettünk részt! Ennek okán a szezon első része a képességfejlesztésről és technikai elemek gyakorlásáról szólt. Mivel sok kezdőnk volt, így vissza kellett lépni az alapokhoz, bár a gyakorlás a több éve kézilabdázóknak sem árt. Első pár mérkőzésünkön nem szerepeltünk úgy, ahogy azt elvártam volna a csapattól, de már látható volt a változás. December környékén pedig látványosan elléptünk a középmezőny csapataitól. Jó mérkőzéseket játszottunk egész évben. Egyénileg és csapatrész taktikában is sokat fejlődtek a lányok. A csapatot a középmezőnyben helyezném el, annak is inkább a felső részébe. Legemlékezetesebb mérkőzésünk a Fradi ellen volt, ahol parádésan játszottak a lányok és helytálltak a ferencvárosi klub ellen. A következő évben már nem én fogom őket vezetni, de teljesen nem engedem el a kezüket hiszen az erőnléti munkát fogom náluk is felügyelni. Nagyon büszke vagyok mindegyik játékosomra! Sokat fejlődtek és nagyon lelkes tehetséges korosztályról van szó! Dolgozunk tovább!”

A lányok augusztus 1.-én kezdik meg a felkészülést, új edzővel a fedélzeten! További információt az új szezonnal kapcsolatban ebben a cikkben olvashattok!

Jó pihenést kívánunk a csapatnak és az edzőinknek! Találkozunk augusztusban!

Hajrá Csepel! #csakaXXI