UTÁNPÓTLÁS: Bajnoki rajtok az U15-ös csapatainknál!

A hétvégén U15-ös csapataink is lejátszották első mérkőzéseiket! A lányok vasárnap Soroksáron, míg a fiúk szombaton Szigetszentmiklóson léptek pályára, mindkét csapat két mérkőzést játszott és ebből egyet nyert.

A lányok a Malév SC ellen kezdték a napot, ahol végig vezetve és remekül játszva begyűjtötték a két pontot! A mérkőzés leggólerősebb játékosai Tisóczki Tília és Szőts Eszter voltak, de a többiek is mind betaláltak a Malév kapujába! A második mérkőzésen a SZISE csapatával csaptak össze lányaink. Az első félidő szoros játékot hozott, sőt lányaink vezettek is, azonban a második félidőben elhúzott ellenfelünk és végül 15-27-re meg is nyerte a meccset! Meg kell jegyezni, hogy csapatunk igazi kapus nélkül játszott végig, Nikodém Adrienn pedig szépen helyt állt új pozíciójában is!

OGYB LU15 terület 1. forduló, 2021.09.12., Soroksár

Malév SC  – Csepel DSE 14-21(7-12)

Csepel DSE – SZISE 15-27(11-13)

 

A fiúk, hasonlóan a lányokhoz, szintén két mérkőzést játszottak, az elsőt rögtön az Üllői VKSK ellen. A mérkőzés elején még sikerült tartani a lépést az Üllői fiatalokkal szemben, azonban a félidőre 6 gólos vendég vezetéssel mentek a csapatok, ami aztán a mérkőzés végéig kitartott. A második összecsapáson a Százhalombattai VUK SE ellen játszott csapatunk, ami már egy sokkal könnyebb meccsnek bizonyult, ennek megfelelően gáláztak a fiúk és 20 góllal verték ellenfelüket. Mindenképpen ki kell emelni Gréczi Leventét, aki a két mérkőzésen összesen 20 gólt dobott és Sükösd Leventét, aki pedig 11 góllal járult hozzá a jó játékhoz, de természetesen mindenki remekül játszott!

OGYB FU15 terület 1. forduló, 2021.09.11., Szigetszentmiklós

Üllői VKSK – Csepel DSE 26-20(16-10)

SZHB VUK SE – Csepel DSE 17-37(12-18)

Gratulálunk a fiataloknak és további sok sikert kívánunk a bajnokságban!

Hajrá Csepel! #csakaXXI