UTÁNPÓTLÁS EREDMÉNYEK: Szép eredményeket és jó játékot hozott a hétvége!

Cikkünkben bemutatjuk a gyermekbajnokságokban szereplő csapataink hétvégi eredményeit, néhol edzői értékeléssel egybekötve.

Lány U14 alsóház 2. bajnoki forduló

Budafoki KSE – Csepel DSE 18-12 (7-8)
Csepel DSE – Gödöllői SE  22-20 (10-11)

Gálhidiné Nagy Zsuzsanna: “Először is köszönöm a szülőknek és a gyerekeknek, hogy vállalták a hétvégét. Többen betegek voltak  múlt héten ráadásul a kapusunk Enikő még mindig beteg, így nyolcan mentünk beugrós kapussal.

Az első mérkőzés nyerhető lett volna ha Enikő véd. Laurának nagyon köszönöm, hogy egyáltalán vállalta a kapus posztot, voltak nagyon jó percei. A védekezéssel nem volt nagy probléma, az első félidőben amit megbeszéltünk azt megcsinálták a lányok. Sára jól oldotta meg a védekezést a nagy darab beállóssal szemben, de ugyanolyan jól játszott Adri és Kíra is. A második félidőben már csökkent a védekezésünk hatékonysága, amit egy időkéréssel tudtunk orvosolni. Támadásban alul teljesítettünk, a lányokon azt éreztem, hogy kicsit meg is adták magukat, ami nagyon nem tetszett. A második mérkőzésen rosszul kezdtünk, átlövésből volt többször is eredményes ellenfelünk, amire nem találtuk az ellenszert. Támadásban pedig szinte az összes helyzetet kihagytuk. A negyedik percben időt kellett kérnem, ami után rendeződtük sorainkat.  Laura többet is védett és elkezdtük belőni a helyzeteinket, aminek eredményeképpen a félidő végére felzárkóztunk (11-12). Szerencsére Adri is és a többiek is magukra találtak, ami kitartott a második félidőben is! Emellett Laura a második félidő második felében nagyon jól védett a lányok pedig jól küzdöttek, így egy győzelemmel és jó szájízzel fejeztük be a napot. Dicséret illeti a lányokat, Sári, Kíra, Csenge és Adri kiemelkedőt nyújtott, és a többiek is hozzátették a részüket a naphoz. Gratulálok nekik, hajrá Csepel!”

 

Fiú U14 alsóház 1. bajnoki forduló

 

Csepel DSE – Ferencvárosi TC 14-19 (4-9)

Rákosmenti KSK – Csepel DSE 17-21 (10-12)

Lány U12 területi bajnokság 6. forduló

 

SZHB VUK SE – Csepel DSE 12-16 (4-9)

Csepel DSE – FTC 19-28 (11-15)

Debreceni Péter: “A mai napon a Százhalombatta és az FTC csapatával mérkőztünk meg! Az első mérkőzést magabiztos tudatos támadás és védekezés jellemezte, aminek győzelem lett a gyümölcse! A második mérkőzésen viszont megmutatta a csapat hogy milyen fából faragták a csepeli csajokat!!! Nem szeppentünk meg az ellenfelünk nevétől és az első 7 percben fej-fej mellett küzdöttek a csapatok, amikor is időt kért a Ferencváros csapata! Mondtam is a lányoknak: “Lehet hogy megijedt a Fradi!?” Természetesen ez nem így volt, ellenfelünk rendezte sorait és egy fokozattal keményebbre kapcsolt. Mi se voltunk restek felvettük a kesztyűt! Sajnos elkezdtünk fáradni és a helyzeteinket nem váltottuk gólokra, illetve a védekezésben is több hiba volt mint előtte. Így az ellenfelünk nyert 9 góllal. (Előző eredmények +20 minimum) Sajnos senkit se tudok kiemelni, mert mindenki annyira jól játszott! Oláh Panna, Szvetkov Regina fiatalabbakként bátran vetették magukat a játékba, sokszor eredményesen! Tisóczki Zina remekül irányította a csapatot sok bátor vállalása volt. Nardai Lora hatalmas bombákat küldött a kapura ő is sokszor eredményesen! Kroó Alexandra remekül védekezett! A Pálvölgyi ikrek is fergeteges játékot hoztak! Legnagyobb momentum a mérkőzésen mikor Pálvölgyi Virág az első félidő vége előtt 3 másodperccel 18 méterről megcélozta a hosszú felsőt… és bizony be is akadt! Hajrá Csepel!! Büszke vagyok a csapatomra!”

Fiú U12 területi bajnokság 6.forduló

Csepel DSE – Ceglédi KKSE III 24-4 (14-0)

Csepel DSE – Kézilabda UP 14-35 (4-14)

Kéri Mózes:
Meg van az előnye annak, amikor szoros, kiegyenlített mérkőzéseket tudunk játszani hozzánk hasonló csapatok ellen. Az ősz során, és az első tavaszi fordulóban többségében ilyen meccseink voltak. Ma másfajta tapasztalatokat szereztünk, azonban így is hasznos volt a forduló. Az első mérkőzésen végig koncentrálva, szigorú védekezéssel, és jó kapusteljesítménnyel jeleztük, hogy készen állunk a megmérettetésre. Támadásban mindenki meg tudta mutatni, hogyan fejlődött az utóbbi időben. Lendületesen voltunk, szép összjátékokkal és kreatív egyéni megoldásokkal kerültünk helyzetbe. Így kell az ellenfelet megtisztelve, a játékot élvezve megbecsülni a pályán töltött perceket! A második mérkőzésen általunk eddig nem tapasztalt képzettségű és sebességű ellenfelünk volt, és nehezen vettük fel a játék ritmusát. A kedvenc, legbiztosabb helyzeteinket elvették, a lövéseinket megnehezítették. A visszafutással is gondjaink akadtak. A második félidőben már látszott, hogy tudunk alkalmazkodni, és tanulunk. Jobban megtaláltuk az ellenfél védekezése által szabadon hagyott területeket, hatékonyabbak voltunk a kapussal szemben a ziccereknél, és gyakrabban visszaértünk. A fiúk fejlődése, a következő lépések megtétele szempontjából fontos volt ez a mérkőzés. Összességében négyből egy félidő volt csak, ahol jelenlegi tudásunk alatt teljesítettünk. Dicséret és gratuláció illeti a fiúkat a mai napért, az edzésmunkájukért és különösen a másik három félidőért. Arra pedig büszke vagyok, hogy számos sikeres megoldásunk is volt az ország egyik legjobb csapata ellen.” 

A most következő hétvégén az U15,U13 és U11-es csapataink mérkőznek majd meg! U11 lányaink ráadásul hazai pályán, szóval várunk mindenkit szurkolni!Bravó lányok, fiúk! Hajrá Csepel! #csakacsepel