V. Családi nap

Tisztelt Szülők és Sportolóink!

A kora nyári programokkal történő egyeztetések érdekében, szeretnénk jelezni, hogy 2015. június 13-án (szombat) délután a Csepeli Ifjúsági Táborban (1213 Budapest, Hollandi út 8-10.) tartjuk 5. családi napunkat, ahová mindenkit nagyon sok szeretettel várunk! Reményeink szerint sokan leszünk és biztosan jól fogjuk magunkat érezni, hiszen lesz lehetőség játszani, a tavalyi évhez hasonlóan tervezünk strandkézilabda bajnokságot, ill. lehet még beszélgetni, jókat énekelni és természetesen a bográcsban főtt ételt alaposan megkóstolni!
A részvétel mindenkinek ingyenes lesz, azonban szeretnénk kérni, hogy akinek lehetősége van, hozzon magával minél több papírt, hiszen a papírgyűjtés során befolyt összeggel a rendezvény költségeit támogatják.

Az étel szervezése miatt szükségünk van egy tervezett létszámra, ezért arra kérünk mindenkit, hogy aki biztosan részt vesz az eseményen, küldjön visszajelzést névvel és a résztvevők számával az info@csepeldse.hu e-mail címre. Akik visszaküldik jelentkezésüket, azok a helyszínen kapnak egy kártyát, amelynek ellenében szedhetnek majd a bogrács tartalmából. Természetesen akinek nem lesz kártyájuk és még marad étel, szintén fogyaszthatnak, viszont szeretnénk elkerülni annak a lehetőségét, hogy akik előre jelezték részvételüket, azoknak ne jusson az ételből.

Budapest, 2015. május 12.
Üdvözlettel:

Csepel DSE