2019.09.07-08. VII. Auto-Fort Utánpótlás Kézilabda Torna

2019. szeptember 7-8. között, immár hetedik alkalommal rendeztük meg az Auto-Fort-Csepel DSE Utánpótlás Kézilabda Tornát. Az eseményen négy korosztályban (U14 fiú, U14 leány, U12 fiú, U13 leány) 16 csapat küzdött az éremkért és a győzteseknek járó kupákért. A két nap alatt közel 250 sportoló lépett pályára és mutatta meg tudását a szép számban kilátogató nézőseregnek. Csapataink számára remek lehetőség volt ez a torna arra, hogy mérkőzés szituációban gyakoroljanak, ill. a bajnokság kezdete előtt egy kis kitekintést kapjunk arról, hol tartanak ellenfeleink. Sportolóink végig nagyszerűen küzdöttek és az eredményesség területén is jól vizsgáztak. U13 korosztályban a leányok harmadik, U12 korosztályban a fiúk pedig második helyezést értek el. Nagy örömünkre az U14 korosztályban a leányoknak és a fiúknak egyaránt sikerült elhódítaniuk a kupát!

Bízunk benne, hogy mindenki jól érezte magát és sok tapasztalattal, rengeteg pozitív élménnyel távozott!

Köszönjük a résztvevő csapatoknak és vezetőiknek, hogy elfogadták meghívásunkat, a szurkolóiknak pedig a lelkes és sportszerű buzdítást!

Külön köszönjük az Auto-Fort képviseletében Csizmadia Csabának és Stégner Zsoltnak, hogy támogatásuk segítségével sikerült megrendeznünk a tornát és reményeink szerint sok-sok gyermeknek szereztünk nagyszerű pillanatokat!

Budapest, 2019. szeptember 8.

Üdvözlettel:

                Csepel DSE